Tjen penge
på din blog

Har du en blog, Instagram/TikTok konto eller en hjemmeside hvor mode er i højsædet? Så har du muligheden for at tjene penge på den! Ved blot at indsætte vores bannere eller tekstlinks, kan du tjene på at sende besøgende videre til vores hjemmeside. Læs hvordan herunder.

Bliv Partner Info om affiliate

Så nemt er det

Vi tilbyder dig 10% i provision for hvert salg, du sender videre til vores hjemmeside. Når du indsætter et af vores bannere eller tekstlinks på din hjemmeside og/eller social media konto, og en interesseret klikker herpå – ja så tjener du penge når de handler på vores side. Det vil sige at hvis en kunde, som kommer fra din side, bruger 1000 kr. på et par sko, tjener du 100 kr. Det er nemt og enkelt.

Ud over bannere og tekstlinks kan du eksempelvis skrive et blogindlæg som omhandler vores side, og benytte tekstlinks til at linke til vores hjemmeside.

Sådan kommer du i gang

Det er helt gratis og super nemt at blive affiliate partner. For at komme i gang skal du oprette en profil på Partner Ads – det gør du gennem linket nedenfor:

https://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php

Når du er tilmeldt, skal du ansøge vores partnerprogram og efter godkendelse er du klar til at reklamere. Det er nemt, hurtigt og sikkert!

Har du spørgsmål til opstart, er du velkommen til at kontakte os på info@nordsko.dk.