Sko butik i Hune

Nord Sko

Velkommen til vores skounivers i Hune.

Kære Kunder

Pga. nedlukningen er den fysiske butik lukket til og med den 28/2. Har du noget der skal sendes retur eller ombyttes tilbyder vi returlabel til kr 39. Send en mail til info@nordsko.dk, vi sender label hurtigst muligt. Har du spørgsmål så send også en mail, vi besvare mails hurtigst muligt. Webshoppen har åbent men leveringstiden vil være 2-5 hverdage. Pga. nedsat mandskab i denne tid kan jeg være svær at fange på telefonen. Send en mail så vil jeg ringe dig op hurtigst muligt. Jeg besvare mails mandag-onsdag og fredag.

Pas på jer selv og hinanden❤️

De bedste hilsner

Rikke 

OM:

Åbningstider I Hune

 

I vores butik i Hune samt på webshoppen forhandler vi bl.a. SKECHERS, som er et prisvindende livsstils- og performance brand, som bliver brugt af millioner af mennesker .

Både indenfor lifestyle, mode- og fritidssko, men også performance sko med super funktionelle golf, fitness, walking og træningssko til ethvert formål.

Foruden Skechers forhandler vi også mange øvrige og populære brands;  som Puma, Woden, ECCO, Nature, Relaxshoe, Copenhagen Shoes, Tamaris,  Duffy, Vagabond, Ca’Shott,  Pavement m.fl. Alle kendt for at være et stilfuldt og komfortabelt fodtøj.

Vi har et bredt udvalg af støvler, støvletter, hjemmesko, sandaler, gummi-sko og snøresko – alt efter sæson.

Vores brede udvalg af sneakers –  skoen der står øverst på ønskelisten – er et meget populært fodtøj – sortimentet strækker sig fra det mere casual og legende twist til fest eller hverdag.

Fælles for vores kollektioner er, at stil og komfort går hånd i hånd, og sneakers er bare uundværlige til ethvert outfit. Vores sneakers findes også i flere outdoor modeller – hvor der er fokus på komfort og beskyttelse til alle de andre dage, så man kan vade gennem mudder og vand.

Om du er til sneakers, støvler, støvletter, vinterstøvler, hjemmesko, sandaler, gummi-sko eller snøresko – har nordsko.dk damesko i fremragende kvalitet, der passer til dig.

Med andre ord, vi har fingeren på pulsen på de sidste nye trends i sortiment. Har du brug for hjælp, inden du bestiller online, så ring til os. Du er også altid velkommen i butikken i Hune, hvor du kan prøve skoene, samt få en personlig rådgivning.

Blokhus, Hune og Løkken  har så meget at byde på, klik her under, hvis du vil se hvad der sker i området.

Blokhus klik her

Vi glæder os til at se Jer.

De bedste hilsner os alle i Nord sko