Viser alle 11 resultater

Woden

Woden er influeret af den skandinaviske designmentalitet og naturen omkring os. Skoene skal være holdbare i den absolut højeste kvalitet, og tilpasset det urbane liv. Ude i verden er den nordiske stil kendetegnet ved minimalisme, enkelthed og elegance. Man finder skønheden i de rene linjer og dykker helt ned i detaljen, og det er lige præcis her Woden har sit fokus. Med de skandinaviske værdier for øje, udmærker Woden sig. Her finder du afdæmpede farver og materialer i den aller bedste kvalitet.

SALE
499,00 kr.
SALE
SALE
SALE

Foruden af være inspireret af den skandinaviske designmentalitet, er også den skandinaviske natur med til at præge Wodens produkter. Her benytter Woden sig af lækre naturlige farver og mønstre i deres sko, som du nemt kunne have fundet på din tur i det fri.
Woden går op i at skabe sko ud fra et bæredygtigt perspektiv og producerer altid deres fodtøj med respekt for miljøet. Det kommer blandt andet til udtryk i Wodens kork indersål – kork er et miljøvenligt materiale, som på samme tid giver optimal stødabsorbering.

Så gå på jagt i Nord Skos store udvalg af Woden produkter. Her får du en god sko, som du kan vælge med god samvittighed.