Viser 1–12 af 14 resultater

Tamaris

Tamaris. Et navn, der er kommet på manges læber de seneste år – og med god grund. Tamaris er nemlig ét af Europas mest kendte skomærker. Opskriften på succes for det fine tyske sko er, at Tamaris henvender sig til prisbevidste kvinder, der nægter at gå på kompromis med kvalitet. Derfor laver skomærket alt fra støvletter til sneakers, vinterstøvler, ballerinaer og stiletter i god kvalitet og flot design til en pris, der gør deres produkter tilgængelige for kvinder, der værdsætter flot fodtøj. Tamaris’ sko er både gode til hverdagsbrug og til fest, og de fås i mange spændende farver og designs.

OPHØR
449,00 kr.
OPHØR
OPHØR
449,00 kr.
OPHØR
349,00 kr.
OPHØR
399,00 kr.
OPHØR
OPHØR
449,00 kr.
OPHØR
639,00 kr.
OPHØR
OPHØR
OPHØR
479,00 kr.
OPHØR

Hos Nord Sko finder du et sortiment af nogle af Tamaris’ fineste modeller. Når du scroller igennem udvalget, vil du støde på flotte sko i safrangul, flaskegrøn, rosa og sennep farvet med leopardprint. Tamaris giver nemlig god mulighed for at vælge en sko, der vækker opsigt og som bidrager til dit outfits udtryk. Hvis du er mere til neutrale farver – men stadig flot design – så har Nord Sko også alt fra støvletter til sneakers i mere rolige beige, sorte og brune farver fra Tamaris. Derudover finder du også nogle fine sandaler, både de festlige og de mere praktiske, der bliver uundværlige i de varme måneder.

Det brede udvalg og Tamaris’ fokus på at skabe pæne damesko, der kan bruges i hverdagen, betyder, at du er næsten sikker på at finde den sko, du leder efter, uanset årstid. Nord Sko har håndplukket nogle fine sneakers, der kombinerer farve og mønster, hvilket får dit outfit til at skille sig ud og samtidig bibeholde sit stilrene udtryk.