Viser 1–12 af 81 resultater

Skechers

BEMÆRK!

Find Skechers størrelsesguide under ‘Spørgsmål og svar’

I forhold til andre skomærker, er Skechers damesko generelt store i størrelsen, derfor anbefaler vi, at du går en halv eller en hel skostørrelse ned.

Vores herresko er generelt almindelige i størrelsen, i forhold til andre skomærker.

Skechers er et all-around mærke, der skaber kvalitetssko til enhver tænkelig lejlighed, hvor fodtøj er påkrævet. Du kan derfor nøjes med fremover at købe sko fra ét brand, hvis du ligesom mange andre falder for mærket Skechers. Skechers laver nemlig sko, du både vil elske at gå i, og du finder en bred variation, der gør, at der helt sikkert er en sko, der passer til dit behov. Skechers er et amerikansk mærke, der blev til i 1992 i et strandhus i Californien. I bedste ”Go big or go home”-stil står Skechers i dag skrevet på flere tusinde skomodeller, og Skechers laver både sko til herre, damer og børn.

OPHØR
OPHØR
629,00 kr.
OPHØR
OPHØR
559,00 kr.
OPHØR
454,00 kr.
OPHØR
454,00 kr.649,00 kr.

Det populære, verdensomspændende skobrands nordiske afdeling har hovedsæde i Esbjerg, og det er ganske naturligt, at Skechers’ sko har fundet vej til Nord Skos udvalg af kvalitetssko. Hos Nord Sko finder du derfor adskillige modeller fra Skechers’ mandekollektioner. Der er for eksempel pæne arbejdssko i glat læder, hvor komfort er medtænkt, så skoen er lavet med en memory foam sål og mere bøjelige materialer, hvilket vil skabe smil for hvert skridt, du tager. I den anden ende af spektret finder du Skechers’ Performance sko, der er designet i materialer, der er nøje udvalgte til at understøtte atletisk gang. De giver derfor optimal støtte og er i letvægts materialer, så du ikke bliver tynget.

Gå på opdagelse i det brede og alsidige sortiment af Skechers-sko her hos Nord Sko – og læs mere om, hvordan skoen er designet med henblik på at optimere brugsoplevelsen under hver enkelt Skechers’ model.