Viser alle 6 resultater

Rohde

Hjemmesko, sutsko og uldsokker. Der er mange måder at holde sine fødder lune på et vinterkoldt guld. Rohde er et anerkendt skomærke, der er blevet kendte for deres varme hjemmesko i god kvalitet. Mærket Rohde har forstået, at selvom et stykke fodtøj primært er til indendørs- og hjemmebrug, så må det skal godt være i et lækkert design. Det er det traditionsrige mærke Rohde garanter for, og de laver tilmed hjemmesko i filt, uld eller et tredje materiale i høj kvalitet.

Rohdes fine modeller er brede, så den sidder behageligt på foden, og ydersålen er lavet i et fleksibelt gummi. Indlægssålen er lavet i et blødt og støddæmpende materiale, og den kan tages ud, og gør skoen god at gå i. Rohde har også sko, der duer til andet end derhjemme. Skomærket laver nemlig også fine sandaler, der både er flotte, sidder godt på fødderne og er gode at gå langt i – hvilket er et must, når du er på sightseeing i spændende turistbyer, eller bare ude at nyde det varme danske sommervejr.

Rohde stammer helt tilbage fra 1962 og er et tysk skomærke, der er allermest kendt for sine komfortable hjemmesko, men i udvalget finder du også mange andre muligheder. Du finder sko i mange farvekombinationer fra det fine mærke. Derudover har de et bredt sortiment, der indeholder både lukkede og åbne sko, så du er sikker på at finde noget, selvom du har nemt til at fryse eller have det for varmt.