Viser alle 4 resultater

Puma

Alle kender Puma, og det er der selvfølgelig en grund til. Puma er en sand modemastodont indenfor skabelsen af sportstøj og sko til både mænd og kvinder. Med Pumas produkter kan du vide dig sikker på at kvalitet og design går hånd i hånd, og derfor står man som kunde tilbage med et produkt som sjældent skuffer.
Gennem mere end 70 år i branchen, har Puma tilegnet sig så meget viden og udviklet så meget teknologi, at de kan levere produkter med fantastisk pasform og unikke kvaliteter. Puma forstår sine kunder og ved at et flot design ikke må betyde et kompromis med kvaliteten. I et par puma sko eller sneakers får du det bedste fra begge verdner.

Tilbud
149,00 kr.
Tilbud
250,00 kr.
Tilbud
300,00 kr.
Tilbud
300,00 kr.

I Pumas sko og sneakers finder du blandt andet Ignite-teknologien, som er udviklingen af en helt speciel skum i sålen, hvor energien i hvert stød sendes tilbage, og giver dig den bedste performance. Skoene er således stødabsorberende og affjedrende, hvilket giver dig en fantastisk komfort, samtidig med skoene er slidstærke med langsigtet virkning.
Puma sneakers er både praktiske og lækre i deres design, og så er skoene yderst komfortbale at have på. Her får du en sko som giver dig rig mulighed for at være aktiv i hverdagen.

Gavekort