Viser alle 7 resultater

Pavement

I rækken af stærke danske og europæiske brands, Nord Sko tilbyder, er skomærket Pavement. De mange fine modeller fra Pavement giver din garderobe et skandinavisk præg med et tvist. Designerne bag skomærket er nemlig ikke blege for at sætte farve på skoene, kombinere farvenuancer eller eksperimentere med et design, der leder tankerne hen på en moderne, moderigtig cowgirl. Uanset hvilken model du har blik for, så kan du trygt stole på, at komfort er indtænkt i designet. Som navnet antyder, er Pavements sko lavet til at gå langt i – og skoen vedbliver med at være behagelig at have på.

OPHØR
799,00 kr.
OPHØR
1.039,00 kr.
OPHØR
OPHØR
959,00 kr.
OPHØR
OPHØR
899,00 kr.
OPHØR
399,00 kr.

Nord Sko har sammensat et udvalg af flotte modeller fra Pavement, der lader dig gå i de lækre sko både sommer og vinter; du finder nemlig både sandaler og støvler i sortimentet! Skoene giver dit outfit et flot skandinavisk præg, og passer godt med det meste, fra bukser til kjoler – og kan derfor bruges dag ud og dag ind. Den gode kvalitet gør tilmed, at dine nye sko fra Pavement og dig kommer til at følges ad mange år fremad. En Pavement sko bidrager til dit personlige udtryk – og er en hverdagssko, du ikke kan undgå at holde af.

At skoene er designet i Skandinavien betyder bestemt ikke, at de er kedelige. Tag for eksempel den frække sneaker Pavement Mynthe fra Nord Skos udvalg, der har et tyk sål, der giver dig seks ekstra centimeter, og som kombinerer flere forskellige farver og mønstre på en stilbevidst måde. Skoene fås i gode læderkvaliteter, og de produceres i Europa, og designes i Danmark.

Tag et kig – hvilken Pavement sko er din favorit?