Viser alle 10 resultater

Nature Footwear

Nature Footwear er et bekendtskab dine fødder gerne vil gøre! Det er et mindre dansk skofirma, der designer moderigtige sko, der passer til fødder – og hvad betyder det? Jo, med en af de flotte, gennemtænkte modeller fra Nature Footwears udvalg, får du en sko, der sidder perfekt på din fod uden at klemme eller på anden måde være til gene for dig. Skoene bliver produceret i højeste kvalitet af dygtige fagmænd i Portugal, som Nature Footwear samarbejder med.

Tilbud
599,00 kr.
Tilbud
799,00 kr.
Tilbud
799,00 kr.
Tilbud
599,00 kr.
Tilbud
699,00 kr.
Tilbud
699,00 kr.
Tilbud
599,00 kr.
Tilbud
549,00 kr.
Tilbud
700,00 kr.
Tilbud
799,00 kr.

Nature Footwear er selvskrevet til Nord Skos sortiment, da det lækre, kompromisløse valg af materialer harmonerer med Nord Skos store kvalitets bevidsthed. Nature Footwear laver udelukkende støvler i materialer, der giver gode brugsoplevelser. For eksempel mikrofiber-materialet OnSteam, der bruges til foer, og som produceres uden effekt på CO2-balancen. Det velvalgte materiale har den force, at dets mulighed for fugtighedstransport er seks gange så stor som læder. Nature Footwear sætter nemlig mennesker før profit, og deres navn er garant for sko, der er lavet til at bevæge sig fremad i – skridt efter skridt. Har du kastet dit efterårs- og vinterhjertets kærlighed efter et par skindstøvler til vinter, så finder du også lækre sko i ruskind. Ruskind er vandafvisende, og det giver dermed både en smuk og praktisk overflade på støvlen. 

De flotte støvler fra Nature Footwear har en meget karakteristisk form med et bredt stykke forrest på støvlen, der gør, at dine fødder og tæer har god plads til bevægelse – måske endda et par ekstra tykke sokker til de meget kolde måneder. En anden sød detalje ved det Nature Footwear er, at skoene har fået danske pigenavne som Asta, Anna og Emma. Skoene fås i mange flotte farver ,og vi vil opfordrer dig til at gå på opdagelse – vi lover, du ikke bliver skuffet!