Viser alle 2 resultater

H2O

H2O = badetøfler, det er de fleste vist bekendte med. Det ikoniske brand H2O har i adskillige år forsynet danskerne med tøfler, de har kunnet tøffe rundt i derhjemme i sportsokker eller bruge til en dag på stranden, ved poolen eller i offentlige badeanstalter. H2O sandaler er nemlig super nemme lige at stikke fødderne i. Den gode nyhed er, at de også trender rigtigt meget – og laves i mange flotte, moderne farver, der kan give det perfekte sporty, afslappede udtryk til dit sommer outfit.

SALE
149,00 kr.

Det er intet under, at H2O sandaler er blevet så populære og bliver ved med at have relevans på markedet. H2O producerer faktisk mange forskellige designs; både hættetrøjer, sportstasker og joggingtøj. Det er uden tvivl den ikoniske og evigt genkendelige badesandal, der er H2O’s varemærke. Brandet er blevet revitaliseret og modekollektioner fra H2O er nu at finde mange steder – og Nord Sko er ingen undtagelse.

Tag et kig gennem udvalget af H2O’s smarte designs til kvinder og vælg din yndlingsfarve, så din H2O sandal passer til dit outfit. H2O laver badesandaler, du ikke vil undvære, når du skal bruge baderum eller slappe af ved poolen en hel dag. Modehuset laver produkter i materialer af god kvalitet, der sikrer en stor slidstyrke, så dine nye yndlings H2O badesandaler vil følge dig mange år frem. Derudover er materialet også blødt at træde ned på og elastisk, så det tilpasser sig din fod.

Du slipper derfor for at kæmpe med at tvinge din fugtige, sandede fod ned i en sko, hvis du vælger en smart H2O sandal, så glider den lige på. Hvilken af de flotte farver er din yndlings?