Viser et enkelt resultat

Green Comfort

Green Comfort kan oversættes direkte til grøn komfort, og netop komfort er et ord, der passer på sko fra det danske skomærke. Green Comfort blev stiftet af Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose i 1994, da de to herre opdagede et stødabsorberende materiale, de patenterede og nu bruger til sål i deres sko. Selvom Green Comforts skelsættende opdagelse blev gjort i forrige årtusinde, vil du hurtigt opdage, at Green Comforts sko er fulgt med tiden – både i farver og design!

SALE

Forelsk dig hovedkuldst i en af de fine Green Comfort støvler fra Nord Skos sortiment uden skrupler over, om det bliver en god brugsoplevelse. Green Comfort lægger nemlig stadig vægt på, at hvert fodtrin i deres sko skal indgyde til glæde og positivitet! Derfor har alle støvler en stødabsorberende sål, der sikrer en god oplevelse, hvad end du har brug for den ekstra støtte eller ej.

Hos Nord Sko finder du nogle rigtigt flotte støvler, der er perfekte til efterår og vinter fra Green Comfort. Støvlerne er i et flot tidløst design og med flotte detaljer. Tag for eksempel den populære model ’Green Comfort Strike Boot’, der fås i nogle flotte jordfarver, der passer perfekt til efteråret. Støvlerne har et flot fletmønster ved hælen og en lækker lynlås detalje på begge sider af skoen.

Du finder også mere varme støvler med dejligt blødt foer, der holder dine fødder varm. Det stilrene design gør støvlen pæn og elegant til en gåtur på strøget, i skoven eller et tredje sted, dine fødder bærer dig hen.

 Er dit næste par støvler fra Green Comfort?