Viser 1–12 af 14 resultater

Duffy

Sneakers. Skoen du ikke kan eller bør undvære! Kig det flotte sortiment af flotte sko af mærket Duffy igennem, hvis du leder efter en sko, der giver dig et sporty look, komfort og stil. Sneakers fra Duffy er i moderne design og farver, og booster dit personlige udtryk, hvad end du matcher din Duffy sko med en kjole, et par bukser eller en nederdel! Flere af skoene er udstyret med en let plateausål, der giver dig nogle ekstra centimeter, uden du behøver gå i stiletter.

Tilbud
150,00 DKK
Tilbud
150,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
299,00 DKK
Tilbud
199,00 DKK
Tilbud
249,00 DKK

Hos Nord Sko finder du flere forskellige modeller fra det populære mærke Duffy – og der er sikkert et design og en farvekombination, der passer ind i din garderobe! Tag for eksempel Duffy sneakers hvid, der er en super flot sneaker fra designerne bag Duffys hånd. Skoen er lavet med en kraftig sål, der gør skoen god at gå i – også selvom du har planer om at begive dig ud på den helt store byvandring. I den mere spraglede ende af det velassorterede Duffy-sortiment, Nord Sko tilbyder, finder du Duffy Black/Multi, hvor kontrasterne sort og hvid har fået selskab af leopardeffekter, karrygul og en flot guld detalje. Det er den perfekte Duffy sko til at pifte et kedeligt outfit op.

Sneakers er blevet populære, og bruges både til hverdag og fest. Med en af de fine sko fra Duffy kan du gøre et festligt outfit mere casual, eller din hverdagsgarderobe mere sporty. Gå på opdagelse i de spændende detaljer, dyreprint og legesyge udtryk, du finder, når du scroller gennem Duffy-sektionen.

Gavekort