Viser 1–12 af 23 resultater

Copenhagen Shoes

Er du på udkig efter sko i dansk design og høj kvalitet? Så bør du tage et kig på Nord Skos udvalg af sko fra Copenhagen Shoes. Copenhagen Shoes lægger vægt på at lave lækre sko, der designmæssigt sidder lige i skabet, og som passer godt ind i danskernes stil. Hos Nord Sko er både støvler og sandaler fra Copenhagen Shoes en yderst populær del af sortimentet.
Du vil også kunne finde vores nye brand Copenhagen shoes by Josefine Valentin.

Copenhagen shoes designere har designet mange trendy og fede støvler; højhælede støvler, støvletter, ankelstøvler og også de populære chelsea boots. Så uanset om du skal bruge korte støvler eller lange støvler, eller om du har brug for den smarte støvlette til festen eller varme vinterstøvler med foer, så finder du dem her. Fælles for alle Copenhagen Shoes støvler til damer er, at de er lavet i meget lækre materialer, hvor der er lagt vægt på super god komfort og et moderigtigt design. I de fleste af vores støvler til damer er der ilagt blødt latex-skum i indersålen, som giver fødderne ekstra god komfort. Hvilken støvle fra Copenhagenshoes ønsker du dig?

Kunne dine fødder tale, ville de formentlig sige tak. Det er med rette, at Copenhagen Shoes’ sandaler har placeret sig blandt Nord Skos absolutte bestsellere. Sandalerne er lavet i et godt naturmateriale og designet i både rød, gul, grøn, lyseblå og flere andre farver, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst til din sommergarderobe. Skoens to brede bånd danner et kryds foran, hvilket er et simpelt og smukt design, der gør, at skoen kan bruges med stort set alle outfits. Den lave kilehæl giver dig seks ekstra centimeter og Copenhagen Shoes sandalen giver dig dermed et feminint look.

Nord Skos udvalg af sko har det fællestræk, at de er produceret af skomærker, der sætter vægt på komfort, kvalitet og design – Copenhagen Shoes er ingen undtagelse! Skoene er lavet i godt materiale, og i de flotte, farverige sandaler er der et latex-skum, der sikrer affjedring og aflastning, hvilket gør skoen rar at have på. Det samme gælder de fine læderstøvler, der også bærer præg af, at Copenhagen Shoes er et designhus, der lægger vægt på en god sål, hvilket er forudsætningen for en komfortabel brugsoplevelse.