Viser et enkelt resultat

Ca’Shott

Ca’Shott er et dansk skomærke, der laver sko i et enkelt design. Nord Sko har udvalgt nogle helt særlige Ca’Shott sandaler i et tidløst design, med enkle, rene linjer, som dine fødder helt sikkert vil elske! De fine sandaler fra Ca’Shott fås i flere forskellige naturfarver, og det danske skomærke vægter både design og komfort, så du sikrer dig en behagelig brugsoplevelse, hvis du vælger en sko fra Ca’Shott. Derudover er designerne bag Ca’Shott tro mod deres stil, og de render derfor ikke efter en hvilken som helst trend. Derfor kan du være sikker på, at din Ca’Shott sko kan bruges sæson efter sæson!

OPHØR

Gå på opdagelse og find en Ca’Shott sandal, der passer ind i din sommergarderobe, og som du kan tilbagelægge metervis af strandpromenader i! Sandalerne fra Ca’Shott er i et gennemtænkt design, og med den nemme velcrolukning slipper du for ømme fødder i varmen, sandalen kan nemlig nemt justeres, og er pæn både til shorts, kjole og nederdel. Det gode design har designerne bag Ca’Shott udtænkt på baggrund af dialog med deres kunder.

Ca’Shott sko er sko i et råt design, men hvor der stadig kæles for de feminine detaljer, hvilket har resulteret i en række sandaler, der emmer af kvalitet og som giver dig et smil på læben, når du bruger sandalen. Skoene er enkle, moderne og i velvalgte europæiske materialer af høj kvalitet. Dansk design er in, og derfor har det populære skomærke oplevet stor popularitet og fås nu i mange europæiske lande, hvor de sælges til kvalitetsbevidste kunder, der ønsker value for money.