Viser et enkelt resultat

Blundstone

I en Blundstone støvle vil du opleve at kvaliteten er noget ganske særligt! Blundstone arbejder nemlig ud fra et kvalitetsløfte, og virksomheden er bygget op omkring stærke værdier, hvor kunden lyttes til, etisk produktion er et must, og designet er i fokus.
Lige præcis designet på Blundstones klassiske støvler er innovativt, praktisk og holdbart. Her får du virkelig en kvalitetsstøvle uden lige. Blundstone støvler er til dig der vil have det bedste, uden at skulle vælge mellem komfort eller design.

Tilbud
700,00 kr.

Hvis du står op i mange timer dagligt, så er det vigtigt med ordentligt fodtøj. De helt rigtige sko kan hjælpe på din kropsholdning, og hos Blundstone går komfort og holdbarhed altså op i en højere enhed. Derfor bliver Blundstone støvlerne ofte brugt som arbejdssko. Lige fra jægeren, landmanden, håndværkeren osv. Kort sagt alle erhverv hvor godt fodtøj er vigtigt, ja så er et par støvler fra Blundstone et godt og et sikkert valg. Det betyder dog ikke at looket skal se ‘praktisk’ ud. Nej Blundstones støvler er i et enkelt og klassisk design som aldrig vil gå af mode.